Utbildningar

Har suttit och kikat på utbildningar och hittat ett program som är sånt jag tycker är intressant men ändå inte kräver mer än matte B, och det är ekologiprogrammet. Problemet är att det bara verkar finnas på Gotland och i Skövde. Till Gotland lär man åka Färja(14 mil), och jag har 23 mil till Nynäshamn... Och till Skövde har jag nästan 30 mil. Om jag skulle bestämma mig för att söka.. Vilket ställe skulle då vara smartast? Jag har varken varit på Gotland eller i Skövde.

Ska jag söka så börjar det bli dags, senast den 15e april är det som gäller tror jag.

https://www.studera.nu/aw/courseSearchResult.do?freeText=ekologiprogrammet&period=HT+2011&type=1&type=2&type=3&type=4&type=5&type=6&intensity=2&intensity=3&searchType=freeText&showAdvanced=false&page=1&sortColumn=0&subject=&publisher=&location=&lang=sv

Kommentarer
Postat av: yasmine modell mamma och fru

vore gulligt om du kunde rösta på min lilla sons bild i en tävling här kraaam

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=41529

2011-04-11 @ 20:49:34
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: Malin

jag skulle nog valt gotland, för det är så himla fint där! :D dock är du ju inte på fastlandet ... men vart bor du nu då? blir det långt hem?

2011-04-11 @ 21:20:48
URL: http://whatsonmymindrightnow.blogg.se/
Postat av: Lisa

Malin: Det dryga med Gotland skulle antagligen vara att det blev dyrt med hemresor när det är färja att åka, fast jag har inte kollat. Skulle jag ta med bilen skulle det iaf bli dyrt. För om jag ska plugga vill jag att det ska vara möjligt att åka hem på helgerna. Jag bor i södra dalarna.

2011-04-12 @ 13:38:40
URL: http://lisawikstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0