Arvsanlag

Vet inte riktigt vad jag ska skriva. Känns ganska overkligt och man blir orolig, både för Molly och för egen del. Jag är ingen bra avelsmärr.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hänt nått speciellt?

Svar: Fått veta att Molly har en muskelsjukdom. Den har funnits i min släkt och i och med detta så har även jag den och även min mamma. Det har vi inte vetat tidigare, och den kan vara svår eller inte sås vår, men eftersom läkarna misstänkte det på Molly så pass tidigt känns det jobbigt. Jag har ju varit normal tills att jag för nåt år sedan började känna mig lite stel i händerna. Morsan har inte haft några symptom alls, mormor har bara haft gråstarr som hon opererade vid 47 års ålder. Men mammas en kusin dog vid 37 år ålder, är bara att hoppas på att den inte är allt för svår i hennes variant.
Lisa

2012-11-09 @ 21:49:40
URL: http://mammaemelie.se
Postat av: Emelie

Oj såg inte förs nu att du svarat!
Man borde ju på nått sätt få någon notis om att du svarat direkt i bloggen tycker jag!

Jaha vad tråkigt! Håller tummarna att det inte blir så svårt i hennes fall! Eller för dig!
Hur känns det med allt det här då? Hur mår du?
Får du stöd o så du kan prata när det känns jobbigt?

Svar: Jag vet inte heller hur det fungerar när man skriver svar såhär, men om man får veta det så är det ju praktiskt.Vi fick veta det här i tisdags och på onsdag ska vi upp igen och prata med dom som kan sånt här. Vi skulle skriva ner sånt vi undrade, men det har vi såklart inte gjort, men en del kanske vi minns att vi vil veta, så skulle mamma följa med upp också. Dom vill kunna kolla i hennes gamla journaler, antar att hon också får lämna blodprov. Hela familjen min kommer ju vilja kolla upp sig, ja inte bara familjen, mostrar och kusiner också skulle jag tro. Hade dom inte upptäkt det här på Molly hade alla fortfarande varit lyckligt ovetande.
Lisa

2012-11-11 @ 17:29:44
URL: http://mammaemelie.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0