Soppa och pannkaka.

Soppa är en jäkla enkel och praktiskt maträtt. Idag blev det på purkolök, morötter, potatis, broccoli, lite hackad spenat och lite röda linser. Mixade den så Molly kan äta den enkelt också. Hon fick en klick creme fraiche i också, hon som behöver lite extra fet mat.

Har även gjort en pannkaksmet så det blir pannkaka lite senare i eftermiddag. Vill ha grädde, men man åker väl inte 3 mil för lite grädde? Får undersöka oatlyglassen sedan Hanna var här i somras det finns vanilj och jordgubb tror jag. Har äcklig hallonsylt som jag gjorde förra sommaren, men den finns frysta hallon i frysen, dom är nog godare.

Tänkte att Molly skulle sova middag nu, men hon ligger och snackar, men hon är trött, för nu åkte tummen in i munnen och då brukar hon vara trött. Jag passar på att skriva lite här och tänker spela bubbelspel på FB också.

Planen är att vi även ska gå ut en vända och kanske ta en liten promenad. Frågan är hur många av djuren som ska få gå på promenad också. Det är en del att hålla reda på med två hästar och en hund och så barnvagn. Fast egentligen är hunden svårast eftersom hon får springa lös när hästarna är med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0