Kost


 
Angående mitt val av mat. Valt bort kött, men äter fisk och skaldjur. Från början hade jag nog tänkt välja bort fisken också efter ett tag. Nu har det gått drygt 11 år utan att det har hänt. Men nu tänker jag så här. Max en dag i veckan fisk, bara en dag. Plus en dag vegansk. Men ikväll när jag stod och bredde mackor med Bregott så kom jag att tänka på att ska jag ha en vegansk dag så kan jag tex inte bara ta en macka sådär. Men jo då, får helt enkelt köra med mjölkfritt "smör". Pålägg då? Får besöka ICA i Hedemora tror jag, dom brukar ha Astrid och aporna, så jag kan köpa veganska pålägg :)
 
Börjar med att bara äta fisk en gång i veckan tror jag.
 
Gjorde soppa någon dag. Den var iaf utan mjölk och sånt. Schalottenlök, morötter, potatis och röda linser, kryddat med salt, peppar och en buljongtärning, lätt som en plätt och gott. Åt det till lunch idag också. Och det sista blir lunch i morgon. Jobbar 7-11, sedan ska jag till Arlanda med Saras familj, dom flyger iväg och jag kör hem deras bil. Kommer bli en lång dag.
 
Red Vega ikväll. Provade en vända jag sett ut tidigare. Det blev en mil. Doris får jobba hårt för att hänga med. Hon försvann en stund, tror hon fastnade med sin reflexväst, för hon pep när jag ropade, sen kom hon springande utan väst, så vi fick gå tillbaka och hämta den. Träffade en "granne" också efter vägen, jäkla Doris smet ju upp och hälsade när dom sade hej. Trevligt att prata lite iaf, Vega gillade deras gräsmatta också.
 
Ska gå och sova nu, det blir en lång dag i morgon och jag är aptrött efter att ha jobbat 7-16 idag, jag är inte gjort för heltid. God natt!
 
Just ja en bild från habiliteringen kan vi lägga in också. 34 gradig pool, barngrupp, Molly trivdes bra med mig, veckan innan med Mathias så grät hon mycket, men han skrämde ju henne och var för djupt på en gång.
Fick prova en flytgrej och fick jobba med att hålla balansen, med lite hjälp av tyngder på fötterna, hon var jätte duktig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0